XlogiQ Consulting Group

XlogiQ Consultancy Group is gespecialiseerd in logistieke procesverbeteringen door te helpen marges te verhogen, meer volume te produceren en kosten te besparen door kansen te identificeren en het implementeren van pragmatische, hoogwaardige en duurzame oplossingen.

XlogiQ Consultancy Group is een trots geautoriseerd implementatiepartner van E2open die alle modaliteiten binnen de gehele Supply Chain ondersteunt.

Bij XlogiQ staat de klant centraal en we werken samen aan oplossingen die volledig aansluiten op de praktijk, marktontwikkelingen en de wensen van opdrachtgevers. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Lees meer

Wij hebben bij XlogiQ drie business units: Services, Products en Robotics. Onze Services business unit biedt consultancy, project management en managed services aan, terwijl onze Products business unit zich richt op het ontwikkelen van softwareproducten. Onze Robotics business unit houdt zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van robotica-oplossingen binnen de logistieke sector.

Daarnaast hechten we bij XlogiQ veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties tussen onze medewerkers en partners enerzijds en onze klanten en hun medewerkers anderzijds. Door een lange termijn focus en samen te bouwen aan de toekomst, streven we naar duurzame relaties waarin we gezamenlijk successen kunnen behalen.

Business units

Services

De business unit Services van XlogiQ Consulting Group biedt consultancy, project management en managed services aan. Met onze expertise en praktische aanpak bieden we oplossingen die volledig aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Products

De business unit Products bij XlogiQ is gericht op het ontwikkelen van softwareproducten die specifiek zijn ontworpen voor de transport- en logistieke sector. Deze oplossingen zijn ontwikkeld om lastige en complexe uitdagingen om te zetten in hoogwaardige IT-oplossingen.

Robotics

De business unit Robotics bij XlogiQ richt zich op het ontwikkelen en implementeren van robotica-oplossingen binnen de logistieke sector. Dit omvat softwarematige robotisering, conveyor oplossingen en mechanische robotisering.

Geautoriseerd implementatiepartner e2open LSP Solutions

Over e2open Solutions

e2open helpt bedrijven over de hele wereld uit te blinken in logistiek en handelscompliance – het zit in ons DNA. Via een combinatie van data, netwerken en applicaties, geleverd op de e2open wijze, voorziet ons DNA-platform in het verkrijgen van een frictieloze supply chain voor duizenden toonaangevende fabrikanten, retailers, distributeurs, expediteurs, douane-expediteurs, vervoerders en logistieke dienstverleners.

Ga voor meer informatie naar: www.e2open.com, of volg e2open op Twitter @e2open en LinkedIn.

Geautoriseerd implementatiepartner Simac

Over Simac

Simac is een bedrijf dat actief is in de IT- en technologiebranche en voornamelijk opereert in de Benelux en Midden-Europa. Met ruim 1400 werknemers verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië levert en onderhoudt Simac hoogwaardige technologie voor middelgrote en grote organisaties om bedrijfsprocessen te verbeteren. Het bedrijf kent een holdingstructuur met verschillende werkmaatschappijen die zich richten op IT-diensten en hooggespecialiseerde technologieoplossingen. Daarnaast heeft Simac ook participaties in nieuwe technologiegerichte bedrijven. Het merk Simac staat voor passie voor techniek en de kenmerkende cultuur van een familiebedrijf. Simac heeft een unieke aanpak genaamd “Teamnology”, waarin technologische uitdagingen in teamverband worden opgelost om klantvoordeel te behalen.

Ga voor meer informatie naar: www.simac.com, of volg Simac op Twitter @mysimac en LinkedIn.

Implementeren van innovatieve, duurzame geïntegreerde bedrijfsprocessen om middels pragmatische oplossingen de marge te verhogen en kosten te besparen.

Onze klanten

Geïnteresseerd in logistieke verbeteringen op uw proces, product en/of organisatie door XlogiQ Consulting Group?