Robotics

De afdeling Robotics bij XlogiQ Consulting Group is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige robotica-oplossingen voor de logistieke sector. Met onze expertise in softwarematige robotisering, conveyor oplossingen en mechanische robotisering zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor onze klanten.

We maken hierbij gebruik van de IBVI methode, wat staat voor Inzicht, Beheersen, Verbeteren en Innoveren. Door deze methode te hanteren, kunnen we een gestructureerd en efficiënt proces bieden waarbij we samen met de klant de behoeften in kaart brengen, oplossingen ontwerpen en implementeren.

Onze softwarematige robotisering oplossingen zijn gericht op het automatiseren van processen en het verhogen van de productiviteit. Conveyor oplossingen zijn gericht op het optimaliseren van goederenstromen binnen warehouses en distributiecentra. Mechanische robotisering biedt oplossingen voor het automatiseren van taken waarbij fysieke manipulatie nodig is.

Onze aanpak is altijd gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. Door nauw samen te werken en te blijven innoveren, blijven we voorop lopen in de logistieke sector en bieden we onze klanten de best mogelijke oplossingen voor hun uitdagingen.

Oplossingen

Klantervaringen

Aanpak

Inzicht
Beheersen
Verbeteren
Innoveren
Inzicht: Het begrijpen van de huidige situatie en het verzamelen van informatie om het probleem of de uitdaging volledig te begrijpen.
Beheersen: Het beheren van de huidige situatie door het monitoren en meten van de prestaties en het waarborgen van de stabiliteit.
Verbeteren: Het identificeren en implementeren van verbeteringen om de efficiëntie en effectiviteit van de processen te verhogen.
Innoveren: Het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en ideeën om de prestaties te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Benieuwd naar de verschillende oplossingen die wij bieden binnen deze branches?