Stage bij XlogiQ Consulting Group

XlogiQ Consulting Group vindt samenwerken met hogescholen en universiteiten erg belangrijk. Voortdurend oog hebben voor innovatieve en verfrissende ideeën en ontwikkelingen vormt een primair onderdeel van ons bestaansrecht. Bij XlogiQ Consulting Group bieden we gedreven studenten dan ook graag een leerzame en interessante stage- of afstudeeropdracht aan. Hierbij staan we open voor opdrachten die aansluiten bij jouw interesses en ons bedrijf. Zo komen we samen tot een stage- of afstudeeropdracht die ons beiden uitdaagt en verder helpt.

De onderstaande opdrachten geven je een indruk van de mogelijkheden.

 • Carrierapp en integratie
 • E-invoice inkoop
 • Workflow & digitalisatie

Openstaande stage - Driver portal

Als XlogiQ Consulting Group bieden wij een afstudeerstage aan voor 2 personen tussen de periode van Januari tot juni 2024. Idealiter met de opleiding Business IT. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@xlogiq.com

Beschrijving organisatie & opdracht:
XlogiQ Consulting Group is een dynamische organisatie bestaande uit senior en junior hoogopgeleide business specialisten. We hebben bewezen resultaten binnen de Transport & Logistieke sector en zijn gespecialiseerd in het omzetten van lastige en complexe vraagstukken in hoogwaardige IT-oplossingen.

Tijdens de afstudeeropdracht zul je bij onze klanten aan de slag gaan. Daarnaast is er ondersteuning vanuit XlogiQ. Ook zal je op locatie bij klanten aanwezig zijn om de behoefte in kaart te brengen. En met hen tot de beste oplossing te komen. Vier verschillende Avans afstudeerders zijn na de stageperiode in dienst getreden bij XlogiQ. Op dit moment bestaan we uit een team van 10 bevlogen medewerkers.

Momenteel is het proces van aanmelden voor chauffeurs bij logistieke dienstverleners zeer tijdrovend. Bij het aanmelden ontstaat bijvoorbeeld een taalbarrière. Vervolgens moet het juiste laad/los-dock nog bepaald worden. Daarnaast is er handmatige ontvangst en verwerking van documenten zoals CMR’s of andere vrachtbrieven. En capaciteitsmanagement bij een ”surprise
loscontainer/lostruck”

Onderzoeksvraag:
Het proces van ontvangst container of truck is vooraf, tijdens en achteraf niet in controle. De onderzoeksvraag is: welke verbeteringen en/of innovaties moeten er doorgevoerd worden om vooraf, tijdens en achteraf in controle te zijn van de processen.

Neem gerust contact met ons op via info@xlogiq.com of meld je aan met de hiernaast weergegeven aanmeldingsformulier!

Wat bieden wij?

XlogiQ Consulting Group staat garant voor een inspirerende, innovatieve en leerzame werkomgeving, met een primair oog op persoonlijke groei. Een omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen.

Er wordt hard gewerkt bij XlogiQ Consulting Group en daar staan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover.

Projecten beperken zich veelal niet door landsgrenzen. Zo zijn er legio mogelijkheden om aan internationale projecten te werken. Hiermee doe je ook ervaringen met andere culturen op, wat verder bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Onze organisatie bestaat uit klantenteams, waarmee je te maken krijgt met alle aspecten van onze dienstverlening, dus zowel met proces, techniek, training en support. Dat maakt werken bij XlogiQ Consulting Group lekker afwisselend.

Stage lopen bij XlogiQ?

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Bericht