Services

De business unit ”Services” van XlogiQ Consulting Group richt zich op het bieden van hoogwaardige dienstverlening aan klanten in de wegtransport, warehousing, luchtvracht-expeditie, zeevaart-expeditie, douane en intermodale branches.

Door middel van innovatieve en duurzame geïntegreerde bedrijfsprocessen implementeren wij pragmatische oplossingen om de marge te verhogen en kosten te besparen voor onze klanten. Onze missie is om samen met onze klanten resultaatgerichte oplossingen te creëren die volledig aansluiten op hun wensen en behoeften, en daarbij altijd te streven naar duurzaamheid en het verhogen van efficiency. Wij bouwen graag een sterke relatie op met onze klanten en partners, waarbij we met een lange termijn focus samen werken aan een succesvolle toekomst.

Oplossingen

Klantervaringen

Aanpak

Inzicht
Beheersen
Verbeteren
Innoveren
Inzicht: Het begrijpen van de huidige situatie en het verzamelen van informatie om het probleem of de uitdaging volledig te begrijpen.
Beheersen: Het beheren van de huidige situatie door het monitoren en meten van de prestaties en het waarborgen van de stabiliteit.
Verbeteren: Het identificeren en implementeren van verbeteringen om de efficiëntie en effectiviteit van de processen te verhogen.
Innoveren: Het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en ideeën om de prestaties te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.

Benieuwd naar de verschillende oplossingen die wij bieden binnen deze branches?