Onze aanpak

In 3 logische stappen bouwen en leveren we het gewenste resultaat.

1. Vraagstuk helder stellen

U wilt toetsen of uw bedrijfsprocessen optimaal verlopen, kosten kunnen worden bespaard om competitief te blijven in de markt, of meer omzet kan worden gemaakt door meer volume te kunnen verwerken. Wij analyseren uw volledige supply chain vanaf order-intake t/m facturatie. We adviseren mogelijkheden welke direct voordeel opleveren en informeren over trends en toekomstige duurzame ontwikkelingen. Daarnaast doen u een voorstel dat aansluit bij uw eisen en wensen.

afbeelding-aanpak1

2. Realiseren van de oplossing

Onze specialisten gaan vol overgave met de gekozen oplossing aan de slag. Samen met u werken we aan een zorgvuldige implementatie, waarbij stapsgewijs de bouwstenen visueel gemaakt worden. Hiermee creëren we het goede gevoel al in een vroeg stadium.

afbeelding-aanpak2

3. Training en ondersteuning

De gekozen oplossing wordt volledig gedocumenteerd opgeleverd. Dit is de basis om doelgericht te trainen. We trainen de gebruikers binnen uw organisatie en bieden ondersteuning op de werkvloer. Alles met als doel om de organisatie vertrouwd te krijgen met de nieuwe oplossing en de kennis en kwaliteit te waarborgen.

 

afbeelding-aanpak3