Over ons

XlogiQ Consulting Group is een dynamische organisatie met een ideale mix van senior en junior hoogopgeleide IT business specialisten. Onze bewezen resultaten binnen de Transport & Logistieke sector stellen ons in staat om lastige en complexe vraagstukken om te zetten in kwalitatief hoogwaardige IT oplossingen.

Bij XlogiQ staat de klant centraal en werken we samen aan resultaatgerichte oplossingen die volledig aansluiten op de praktijk, marktontwikkelingen en de wensen van opdrachtgevers. Onze primaire doelstellingen zijn duurzaamheid, het verhogen van efficiency en het verlagen van lasten.

Wij hebben bij XlogiQ drie business units: Services, Products en Robotics. Onze Services business unit biedt consultancy, project management en managed services aan, terwijl onze Products business unit zich richt op het ontwikkelen van softwareproducten. Onze Robotics business unit houdt zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van robotica-oplossingen binnen de logistieke sector.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-02 om 15.38.48_dba3c409

Daarnaast hechten we bij XlogiQ veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties tussen onze medewerkers en partners enerzijds en onze klanten en hun medewerkers anderzijds. Door een lange termijn focus en samen te bouwen aan de toekomst, streven we naar duurzame relaties waarin we gezamenlijk successen kunnen behalen.