XlogiQ Academy

XlogiQ Consulting Group biedt een uitgebreide academy met onder andere trainingen over e2open LSP. De academy biedt cursussen voor beginners en gevorderden op het gebied van TMS, WMS, tarieven en facturatie. Daarnaast biedt de academy trainingen op het gebied van ontwikkeling, zoals SQL, UQL, Navi-view, Jaspersoft, EDI en Oracle Apex. Deze trainingen stellen medewerkers en klanten van XlogiQ in staat om zich verder te ontwikkelen en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. XlogiQ hecht veel waarde aan het investeren in de kennis en vaardigheden van haar medewerkers en klanten om zo samen te kunnen groeien en succesvol te zijn.

Welke e2open LSP courses bieden wij?

Naast het verzorgen van training en coaching in projecten bieden we ook cursussen op maat aan, variërend van ‘Getting started’ t/m ‘Advanced’.

Het is de bedoeling dat we het aanbod verder uitbreiden. Daarom komt er medio 2023 een cursuskalender beschikbaar.

e2open LSP

De cursussen zijn bedoeld om deelnemers in staat te stellen optimaal gebruik te maken van e2open LSP en efficiënter te werken. Tijdens de cursussen krijgen deelnemers de kans om te leren van ervaren docenten en praktische vaardigheden op te doen. Met de opgedane kennis kunnen deelnemers hun professionele vaardigheden verbeteren en waardevolle bijdragen leveren aan de organisaties waarvoor zij werken.

De basis cursussen van XlogiQ’s Academy, gericht op e2open LSP, bieden een overzicht van het algemene landschap van LSP. Daarnaast worden de basisbeginselen van TMS, WMS en tarieven en facturatie behandeld. Deze cursussen zijn bedoeld voor beginners die meer willen leren over de basisprincipes van LSP en de bijbehorende software. Het doel is om de deelnemers een stevige basis te bieden, zodat zij in staat zijn om de geavanceerde cursussen succesvol te kunnen volgen.

Bij de gevorderde TMS-cursus ligt de focus op het begrijpen en toepassen van de meer complexe functionaliteiten binnen een transport management systeem. De gevorderde WMS-cursus gaat dieper in op de configuratie en het gebruik van een warehouse management systeem en hoe deze kan worden geïntegreerd met andere systemen. Bij de gevorderde cursus tarieven en facturatie ligt de nadruk op het configureren van complexe tariefstructuren en het genereren van facturen op basis van deze structuren.

Ontwikkeling / Development

De ontwikkeling / development cursussen op de XlogiQ Academy bieden kennis en vaardigheden. Deze cursussen richten zich op het ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen die gebruikt worden in de transport en logistieke sector. De cursussen zijn gericht op zowel beginners als gevorderden en bieden praktische ervaring en tools om applicaties te ontwerpen, te ontwikkelen en te implementeren. Door middel van hands-on training en praktijkvoorbeelden leren deelnemers hoe ze complexe problemen kunnen oplossen en aanpassingen kunnen maken om de applicaties te optimaliseren voor specifieke bedrijfsbehoeften. Met deze kennis en vaardigheden kunnen deelnemers bijdragen aan het succes van hun organisatie door oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan efficiëntie, kwaliteit en winstgevendheid.

SQL is een programmeertaal die wordt gebruikt voor het beheren en manipuleren van relationele databases.

UQL staat voor Universal Query Language en is een krachtige en flexibele tool voor het opvragen en analyseren van data uit verschillende databronnen.

Navi-view is een software tool die wordt gebruikt voor het visualiseren van data en processen in de logistieke sector.

Jaspersoft is een open-source business intelligence software. Het biedt rapportage, data-analyse en visualisaties voor het nemen van beslissingen op basis van gegevens.

Electronic Data Interchange (EDI) is de uitwisseling van gestructureerde bedrijfsdocumenten tussen computersystemen van verschillende bedrijven, met als doel het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verminderen van fouten en kosten.

Oracle Apex is een low-code ontwikkelingsplatform dat wordt gebruikt voor de ontwikkeling van webapplicaties en databases. Het vereenvoudigt het ontwikkelingsproces door het gebruik van visuele tools en maakt gebruik van de Oracle Database als backend.

Training volgen bij XlogiQ?

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Bericht