Engineering

Bij XlogiQ zijn we gespecialiseerd in Supply Chain-engineering en optimalisatie. Of je nu actief bent in logistiek, productie, retail, of een andere branche, ons team van experts is toegewijd aan het helpen bereiken van een grotere efficiëntie en kosteneffectiviteit.

XlogiQ Consulting Group Engineering voert onderzoek uit naar de huidige situatie met een grondige analyse van processen, systemen en de organisatiestructuur. Door het bekijken van verschillende waste- en probleemplekken in product, proces en organisatie, worden inefficiënties en knelpunten geïdentificeerd.

Het team richt zich op het realiseren van een gewenste situatie door te focussen op verbeteren, automatiseren en innoveren. Robotisering is hierbij een van de mogelijke oplossingen die worden verkend, met het oog op het optimaliseren en verminderen van taken en menselijke fouten.

XlogiQ ontwikkeld de mogelijke oplossingen en stelt een gedetailleerd implementatieplan op. Vervolgens ondersteund het team bij de uitvoering, waarbij nauwlettend word toegezien op de voortgang.

Gedurende het gehele traject biedt XlogiQ niet alleen projectmanagement maar ook change management. Door continu contact te houden met belanghebbenden en medewerkers te betrekken, zorgt XlogiQ ervoor dat de verandering soepel word doorgevoerd en dat het project succesvol word afgerond.

  • Programmeren:
  • Programmeren:

Robotics

De afdeling Robotics bij XlogiQ Consulting Group is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige robotica-oplossingen voor de logistieke sector. Met onze expertise in softwarematige robotisering, conveyor oplossingen en mechanische robotisering zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor onze klanten.

Onze softwarematige robotisering oplossingen zijn gericht op het automatiseren van processen en het verhogen van de productiviteit. Conveyor oplossingen zijn gericht op het optimaliseren van goederenstromen binnen warehouses en distributiecentra. Mechanische robotisering biedt oplossingen voor het automatiseren van taken waarbij fysieke manipulatie nodig is.

Onze aanpak is altijd gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. Door nauw samen te werken en te blijven innoveren, blijven we voorop lopen in de logistieke sector en bieden we onze klanten de best mogelijke oplossingen voor hun uitdagingen.

Geïnteresseerd in logistieke procesverbetering door XlogiQ Consulting Group?