home < terug
Logistieke goederenstromen beheersen. Kwaliteit waarborgen. Kosten 'in control' hebben. Innovatie is een blijvend terugkerende vereiste om competitief te zijn en te blijven. Procesoptimalisatie en IT zijn hierbij de sleutel voor het resultaat.

Een nauwe samenwerking tussen klant en opdrachtgever waarbij alle lagen binnen de organisatie in meer of mindere mate worden betrokken dragen bij aan de voortgang en het succes. Middels een 'personal touch' werken aan resultaat gerichte oplossingen, duurzaamheid, verhogen van efficiency en lasten verlagen zijn primair en vanzelfsprekend. Ook na de opdracht streven we naar het kwalitatief in stand houden van de relationele band. Een lange termijn focus dus.

XlogiQ ontzorgt, verleent advies op het gebied van procesoptimalisatie, coõrdineert bij software aanbestedingen, verzorgt en begeleid implementaties en systeem integraties en verleent service en support.
Implementaties en integraties van Warehouse Management systemen, Facturatie, Planningsystemen, RF-scanning, Workflow, Documents, Document Management, Management rapportages.