home < terug
Efficiënt inspelen op markontwikkelingen. Nieuwe wetgevingen en hogere variabele kosten vragen om de nodige creativiteit. Klanten vragen meer kwaliteit tegen lagere kosten. U wilt zich blijven onderscheiden. Procesoptimalisatie en IT zijn hierbij de sleutel om de doelen te bewerkstelligen.

Een nauwe samenwerking tussen klant en opdrachtgever waarbij alle lagen binnen de organisatie in meer of mindere mate worden betrokken dragen bij aan de voortgang en het succes. Middels een 'personal touch' werken aan resultaat gerichte oplossingen, duurzaamheid, verhogen van efficiency en lasten verlagen zijn primair en vanzelfsprekend. Ook na de opdracht streven we naar het kwalitatief in stand houden van de relationele band. Een lange termijn focus dus.

XlogiQ ontzorgt, verleent advies op het gebied van procesoptimalisatie, coördineert bij software aanbestedingen, verzorgt en begeleid implementaties en systeem integraties en verleent service en support.

Implementaties en integraties van Transport Management systemen, Facturatie, Planningsystemen, Map & Guide, Boordcomputers, RF-scanning, Mobiele oplossingen (pick up/delivery), Workflow, Documents, Document Management, Management rapportages.