home < terug
U bent een professional met de focus op uw marktgebied. U wilt zich geen zorgen maken omtrent IT en bezig houden met uw core business. De juiste partners en een gedegen flexibele IT oplossing welke de hedendaagse lading dekt maar ook die van de toekomst. XlogiQ is hierbij uw katalysator. Professionals op hun terrein met een lange termijn visie.

Een nauwe samenwerking tussen klant en opdrachtgever waarbij alle lagen binnen de organisatie in meer of mindere mate worden betrokken dragen bij aan de voortgang en het succes. Middels een ‘personal touch’ werken aan resultaat gerichte oplossingen, duurzaamheid, verhogen van efficiency en lasten verlagen zijn primair en vanzelfsprekend. Ook na de opdracht streven we naar het kwalitatief in stand houden van de relationele band. Een lange termijn focus dus.
XlogiQ ontzorgt uw IT. Kostenbesparend en naar keuze geheel of gedeeltelijk IT onderdelen uitbesteden aan professionals in hun vakgebied. Hierbij bieden we tevens de mogelijkheid om (regelmatig terugkerende) IT investeringen te spreiden over een periode naar keuze.

XlogiQ adviseert, coördineert en implementeert vanaf aanbesteding tot uitrollen en nazorg en beheer.

Onze kerntaken:
1. XlogiQ geeft advies
2. XlogiQ levert services
3. XlogiQ facliteert en beheert