home < terug
XlogiQ is een professioneel en dynamisch bedrijf bestaande uit senior IT specialisten met bewezen resultaten binnen de Transport & Logistieke sector. Weten lastige en complexe vraagstukken om te zetten in kwalitatief hoogwaardige IT oplossingen.

De naam XlogiQ staat voor:
X voor multiple IT oplossingen en diensten
Logische keuzes voor IT experts met Transport & Logistieke domein kennis
i staat voor Innovatie(f)
Q staat voor Quality
iQ staat voor intelligente IT oplossingen


Bij XlogiQ staat de klant centraal. Gezamenlijk pragmatisch werken aan resultaatgerichte oplossingen welke volledig aansluiten op de praktijk, marktontwikkelingen en de wens van opdrachtgevers. Doelstellingen als duurzaamheid,

verhogen van efficiency en lasten verlagen zijn primair. Daarnaast vinden we het belangrijk om een sterke relatieband tot stand te brengen tussen u, uw medewerkers (en uw klanten en partners) met de medewerkers en partners van XlogiQ. Middels een lange termijn focus samen bouwen aan de toekomst is ons credo.

XlogiQ ontzorgt uw IT. Kostenbesparend en naar keuze geheel of gedeeltelijk IT onderdelen uitbesteden aan professionals in hun vakgebied. Hierbij bieden we tevens de mogelijkheid om (regelmatig terugkerende) IT investeringen te spreiden over een periode naar keuze.

XlogiQ ontzorgt met Transport & Logistieke IT oplossingen vanaf advies bij aanbesteding van pakketsoftware, tot implementatie, helpdesk en beheer van uw software en hardware.